Tukipalvelut

Apua saatavilla yhden yhteydenoton päässä

Tukipalvelut

Tukipalvelumme auttavat asiakkaita päivittäisen tietotekniikan käytössä ja ongelmatilanteissa. Meiltä voit aina kysyä neuvoja ja vinkkejä – tietotekniikan ei ole tarkoitus turhauttaa vaan auttaa! Meillä puhelimeen vastaa aina ihminen ja paikan päällekin lähetämme sellaisen.

KÄYTTÖTUKI

Käyttötuki palvelee asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse. Asiakkailla on myös mahdollisuus halutessaan saada tunnukset tukipyyntöjärjestelmään ja muun muassa seurata tukipyyntöjen edistymistä sen kautta. Käyttötukemme ammattitaitoinen tiimi pyrkii ratkaisemaan ongelmat mahdollisimman sujuvasti ja nopeasti, jopa jo ensimmäisen yhteydenoton aikana. Käyttötuella on käytössään etätyhteystyökalu, jonka kautta voimme ottaa yhteyden asiakkaan koneeseen.

LÄHITUKI

Kaikkia tilanteita ei aina voi selvittää puhelimitse eikä sähköpostitse. Tällöin lähetämme paikan päälle lähitukihenkilön. Jos kyseessä on esimerkiksi laitteen rikkoutuminen, asentaa käyttötuki laitteen valmiiksi, lähituki toimittaa laitteen, varmistaa toimivuuden ja noutaa vanhan laitteen pois. Asiakkailla on myös mahdollisuus tilata lähituki esimerkiksi päiväksi yrityksen toimitiloihin ja auttamaan työntekijöitä tietoteknisten ongelmien kanssa.

Laite- ja asennuspalvelut

Laitteen elinkaaren hallinta

Laite- ja asennuspalvelut

Meiltä saat kattavat laite- ja asennuspalvelut. Me palvelemme asiakkaita “avaimet käteen”-periaatteella. Huolehdimme, että laite on asennettu oikein, tietoturvallinen ja käyttövalmis. Meiltä saat aina takuuvarmasti mukaasi toimintavalmiin laitteen – sinun tarvitsee vain painaa virtapainiketta. Me huolehdimme, sinä käytät!

Dokumentoimme aina laitteen ja käyttäjän. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme helposti selvittää mitä laitteita kenelläkin on käytössä vaikkapa kalustoluetteloa varten. Tarvittaessa voimme hallita, lukita tai tyhjentää laitteita esimerkiksi varkaustapauksien sattuessa.

Palveluumme sisältyy vanhojen ja tarpeettomien laitteiden kierrätys, tietoturvallisesti tietenkin.

Hankintapalvelut

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja

Hankintapalvelut

Mitä ja millä hinnalla? Tuttu tunne hankinnoissa. Säästä aikaasi ja ota meihin yhteyttä. Meidän kauttamme jokainen asiakas saa tarkoitukseen sopivat laitteet, ohjelmistot ja lisenssit. Meidän kanssamme asioiminen on helppoa ja sujuvaa. 

Toimivilla työkaluilla on helppo toimia tilanteessa kuin tilanteessa!

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntija palveluksessasi

Asiantuntijapalvelut

Onko edessä muutto uusiin tiloihin ja esimerkiksi verkkoratkaisut mietityttävät? Oletteko rakentamassa uutta toimitilaa ja kaipaisitte apua tietoteknisissä ratkaisuissa? Onko pilvipalveluiden käyttöönotto ajankohtaista? Oletteko ottamassa uutta sovellusta käyttöön? Onko suunnittelmissa digiloikka? Oletteko järjestämässä webinaaria ja tarvitsette jonkun huolehtimaan tietoteknisen toteutuksesta?

Meiltä saat luotettavan asiantuntijan avuksesi, joka on aina valmis auttamaan. Meidän valttimme ovat asiakaslähtöinen toiminta ja monipuolinen kokemus. Meiltä saat räätälöidyt ja toimivat tietotekniset ratkaisut tilanteeseen kuin tilanteeseen. Me muun muassa huolehdimme, että järjestelmien ylläpito on ajantasalla ja esimerkiksi varmistukset toimivat tarkoituksenmukaisesti. Me myös koulutamme sekä paikan päällä että etänä. Voit suunnitella kouluttajan kanssa teidän tarpeita vastaavan koulutuksen tai valita jo olemassa olevista koulutuspaketeista.

Oletko uusi yrittäjä? Me autamme ja neuvomme mielellämme aloittelevia yrittäjiä. Uskallamme väittää oppineemme yhtä ja toista yrittämisestä yli 20 vuoden kokemuksella.

Meistä saat luotettavan yhteistyökumppanin tositarkoituksella!

Absoluuttinen IT Oy
Hiltusentie 23 A3
90620 OULU
kontakti@absoluuttinen.fi
0400 532 000

Copyright © 2023 Absoluuttinen IT Oy

Tietosuojalauseke