Asiantuntija palveluksessasi

Onko edessä muutto uusiin tiloihin ja esimerkiksi tulevan toimitilan verkkoratkaisut mietityttävät? Oletteko rakentamassa uutta toimitilaa ja kaipaisitte apua tietoteknisissä ratkaisuissa? Onko pilvipalveluiden käyttöönotto ajankohtaista? Oletteko ottamassa uutta sovellusta käyttöön? Onko koulutukselle tarvetta? Onko suunnittelmissa digiloikka? Oletteko järjestämässä webinaaria ja tarvitsette jonkun huolehtimaan tietoteknisen toteutuksesta?

Meiltä saat aina luotettavan asiantuntijan avuksesi. Valttimme ovat asiakaslähtöinen toiminta ja monipuolinen kokemus.

IT-palveluiden kartoitus
IT-palveluiden kartoitus antaa yritykselle selkeät tiedot yrityksen käytössä olevista palveluista ja niiden tilasta. Kartoituksessa käydään läpi verkko, yhteydet, verkon rakenne, palvelimet, sovellukset, palvelut, työasemat, tietoturva (suppea), monitoimilaitteet, tulostimet, sähköpostit, lisenssit, sähköposti, tiedostojärjestelmä, varmuuskopiointi, mobiililaitteet sekä viestintä- ja vaihdepalvelut. Lisätietoja täältä

Varaa aika maksuttomaan IT-palveluiden kartoitukseen

Kartoituksessa käydään läpi yrityksen tietotekninen tilanne, nykyiset ja tulevat tarpeet sekä mahdolliset haasteet. Kartoitus on maksuton eikä sido mihinkään.
Tietoturvan arviointi
Tietoturvan arviointiin kuuluvat verkon tietoturvan arviointi, laitteiden tarkistus, laitteiden päivitettävyys, käytössä olevien laitteiden käyttökelpoisuuden arviointi sekä laitteiden haavoittovuuksien tarkistus ja mahdollisten haavoittuvuuksien paikallistaminen.
Paikallisten palveluiden virtualisointi konesaliin
Virtualisointi edistää paikasta riippumatonta työskentelyä, sujuvoittaa ylläpitoa ja tuo helpotusta kapasiteettiongelmiin.
Palvelimien varmistuspalvelu
Varmistuspalvelu sisältää säännölliset varmistukset, tietojen talteenoton ja dokumentoidun toteutusmallin. Tarjoamme palvelua sekä paikallisesti käytössä olevilla palvelimille sekä pilvipalvelimille.
Järjestelmäkartoitus
Järjestelmäkartoitus on laaja kokonaisuus, jossa käydään läpi yrityksen tietotekninen ympäristö laitteineen. Järjestelmäkartoitukseen kuuluvat seuraavat osa-alueet: nimipalvelut, verkkotunnukseen liittyvät asiat, www-sivut (sisällönhallinta ja ylläpito), internet-yhteys (operaattori, liittymätyyppi, IP-osoitteiden lukumäärä), verkkoyhteydet (tekniikka, päätelaitteet), verkkolaitteet (erillinen verkkolaitteiden laitetietokantadokumentaatio), sisäverkko (mm. laitteet / palvelimet, sisäverkon rakenne), langaton sisäverkko (mm. tukiasemien lkm), vpn-yhteys, palvelinlaitteet ja palvelimet (mm. laitteiden malli, tallennustila, IP-osoite), sovellukset ja palvelut (kartoitus käytettävistä sovelluksista, jotka tulee ottaa huomioon liittyen IT-ylläpitoon), työasemat (yrityksen kannettavat ja pöytämallin tietokoneet), tietoturva (selvitys toteutuksesta ja valvonnasta), monitoimilaitteet ja tulostimet, sähköposti, tiedostojärjestelmä, varmuuskopiointi, mobiililaitteet ja operaattori, viestintä- ja vaihdepalvelut sekä mahdolliset kehityskohteet ja niihin liittyvä suunnitelma.
Koulutus
Koulutamme sekä paikan päällä että etänä. Voit suunnitella kouluttajan kanssa teidän tarpeita vastaavan koulutuksen tai valita jo olemassa olevista koulutuspaketeista.
Oletko uusi yrittäjä?
Onnea uudelle yrittäjälle! Autamme ja neuvomme mielellämme aloittelevia yrittäjiä. Uskallamme väittää oppineemme yhtä ja toista yrittämisestä yli 20 vuoden kokemuksella.