Asiantuntijapalvelut

Asiantuntija palveluksessasi

Onko edessä muutto uusiin tiloihin ja esimerkiksi verkkoratkaisut mietityttävät? Oletteko rakentamassa uutta toimitilaa ja kaipaisitte apua tietoteknisissä ratkaisuissa? Onko pilvipalveluiden käyttöönotto ajankohtaista? Oletteko ottamassa uutta sovellusta käyttöön? Onko suunnittelmissa digiloikka? Oletteko järjestämässä webinaaria ja tarvitsette jonkun huolehtimaan tietoteknisen toteutuksesta?

Meiltä saat luotettavan asiantuntijan avuksesi, joka on aina valmis auttamaan. Meidän valttimme ovat asiakaslähtöinen toiminta ja monipuolinen kokemus. Meiltä saat räätälöidyt ja toimivat tietotekniset ratkaisut tilanteeseen kuin tilanteeseen. Me muun muassa huolehdimme, että järjestelmien ylläpito on ajantasalla ja esimerkiksi varmistukset toimivat tarkoituksenmukaisesti. Me myös koulutamme sekä paikan päällä että etänä. Voit suunnitella kouluttajan kanssa teidän tarpeita vastaavan koulutuksen tai valita jo olemassa olevista koulutuspaketeista. 

Oletko uusi yrittäjä? Me autamme ja neuvomme mielellämme aloittelevia yrittäjiä. Uskallamme väittää oppineemme yhtä ja toista yrittämisestä yli 20 vuoden kokemuksella. 

Meistä saat luotettavan yhteistyökumppanin tositarkoituksella!

Ota meihin yhteyttä täältä.

Absoluuttinen IT Oy
Hiltusentie 23 A3
90620 OULU
kontakti@absoluuttinen.fi
0400 865 646

Copyright © 2021 Absoluuttinen IT Oy

Tietosuojalauseke