Laite- ja asennuspalvelut

Asennamme käyttövalmiiksi tietokoneet, puhelimet, tabletit, monitoimilaitteet sekä tulostimet

Avaimet käteen-periaate

Palvelemme asiakkaita “avaimet käteen”-periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että laite (tietokone, puhelin, tabletti, monitoimilaite, tulostin jne.) on aina asennettu oikein sovittujen käytänteiden ja vaatimuksien mukaisesti, se on tietoturvallinen sekä käyttövalmis. Sillä ei ole väliä onko laite hankittu meidän kauttamme vai onko asiakas ostanut laitteet itse tai vaikkapa Verkkokaupasta. Me huolehdimme, sinä käytät.

Jos kyseessä on uusi asiakas, kartoitamme aina ensin nykyiset käytössä olevat laitteet. Esimerkiksi jos tuot meille asennettavaksi uuden kannettavan tietokoneen selvitämme aluksi mitä ohjelmistoja laitteeseen tarvitaan, onko tarvetta siirtää tietoja vanhasta kannettavasta tietokoneesta uuteen, minkälainen verkkoyhteys on käytössä ja onko uuteen kannettavaan tietokoneeseen tarvetta liittää tulostinta, monitoimilaitetta tai vaikkapa kortinlukijaa.

Dokumentointi – Mitä dokumentoidaan ja miksi?

Laite ja käyttäjä dokumentoidaan aina. Tämän vuoksi on helposti selvitettävissä mitä laitteita kenelläkin on käytössä jos asiakkaalla on tarve saada esimerkiksi kalustoluettelo.

Laitteesta dokumentoidaan seuraavat tiedot:

  • Sarjanumero
  • Merkki
  • Malli
  • Hankintapaikka (takuu)
Varkauden sattuessa

Tarvittaessa voimme hallita, lukita tai tyhjentää laitteita esimerkiksi varkaustapauksien sattuessa. Tämä ominaisuus on liitetty mukaan muun muassa Premium-lisenssiin. ja Tiedätkö kuuluuko kyseinen ominaisuus teidän käytössä oleviin palveluihin? Ota meihin yhteyttä ja tarkistetaan tilanne. 

Kierrätys

Palveluumme sisältyy vanhojen ja tarpeettomien laitteiden kierrätys sekä tyhjennys tietoturvallisesti. Tietoturvallinen tyhjennys on kaksivaiheinen; laitteen kiintolevy / muistikortti tyhjennetään ensin ohjelmallisesti, jonka jälkeen se vielä tuhotaan fyysisesti.

Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää

 

Meiltä saat parissa minuutissa suojakalvot laitteeseen kuin laitteeseen

Fast Skinin suojakalvot ovat iskunkestäviä, mittojen mukaan valmistettavia ja naarmuuntumattomia.

  • Korkealuokkainen laatu
  • Optimaalinen näytön kirkkaus joka tilanteessa
  • Pudotustestien läpäisijä 1,5m korkeudelta
  • Ei naarmuunnu eikä luista
  • Valittavissa erityyppisiä suojia ja värivaihtoja

 

Hinta 24,90€/laite (sisältää kalvon laiton)