Laite- ja asennuspalvelut

Asennamme käyttövalmiiksi tietokoneet, puhelimet, tabletit, monitoimilaitteet sekä tulostimet

Avaimet käteen-periaate

Palvelemme asiakkaita “avaimet käteen”-periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että laite (tietokone, puhelin, tabletti, monitoimilaite, tulostin jne.) on asennettu oikein sovittujen käytänteiden ja vaatimuksien mukaisesti, se on tietoturvallinen sekä käyttövalmis. Sillä ei ole väliä onko laite hankittu meidän kauttamme vai onko asiakas ostanut laitteet itse tai vaikkapa Verkkokaupasta. Me huolehdimme, sinä käytät.

Jos kyseessä on uusi asiakas, kartoitamme aina ensin nykyiset käytössä olevat laitteet. Esimerkiksi jos tuot meille asennettavaksi uuden kannettavan tietokoneen selvitämme aluksi mitä ohjelmistoja laitteeseen tarvitaan, onko tarvetta siirtää tietoja vanhasta kannettavasta tietokoneesta uuteen, minkälainen verkkoyhteys on käytössä ja onko uuteen kannettavaan tietokoneeseen tarvetta liittää tulostinta, monitoimilaitetta tai vaikkapa kortinlukijaa.

Dokumentointi

Laite ja käyttäjä dokumentoidaan aina. Tämän vuoksi on helposti selvitettävissä mitä laitteita kenelläkin on käytössä jos asiakkaalla on tarve saada esimerkiksi kalustoluettelo.

Laitteesta dokumentoidaan seuraavat tiedot:

  • Sarjanumero
  • Merkki
  • Malli
  • Hankintapaikka (takuu)
Varkauden sattuessa

Tarvittaessa voimme hallita, lukita tai tyhjentää laitteita esimerkiksi varkaustapauksien sattuessa. Tämä ominaisuus on liitetty mukaan muun muassa Premium-lisenssiin. Otathan yhteyttä meihin, mikäli et ole varma, kuuluuko kyseinen palvelu teidän sopimukseen.

Kierrätys

Palveluumme sisältyy vanhojen ja tarpeettomien laitteiden kierrätys sekä tyhjennys tietoturvallisesti. Tietoturvallinen tyhjennys on kaksivaiheinen; laitteen kiintolevy / muistikortti tyhjennetään ensin ohjelmallisesti, jonka jälkeen se vielä tuhotaan fyysisesti.

Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää.