Tukipalvelut

Asiantuntija vain yhteydenoton päässä

Tukipalvelumme auttavat asiakkaita päivittäisen tietotekniikan käytössä ja ongelmatilanteissa. Meiltä voit aina kysyä neuvoja ja vinkkejä – tietotekniikan ei ole tarkoitus turhauttaa vaan auttaa! Meillä puhelimeen vastaa aina ihminen ja paikan päällekin lähetämme sellaisen.

KÄYTTÖTUKI

Käyttötuki palvelee asiakkaita arkisin klo 8-16 välisenä aikana puhelimitse ja sähköpostitse. Asiakkailla on myös mahdollisuus halutessaan saada tunnukset tukipyyntöjärjestelmään ja muun muassa seurata tukipyyntöjen edistymistä sen kautta. Käyttötukemme ammattitaitoinen tiimi pyrkii ratkaisemaan ongelmat mahdollisimman sujuvasti ja nopeasti, jopa jo ensimmäisen yhteydenoton aikana. Käyttötuella on käytössään etätyhteystyökalu, jonka kautta voimme ottaa yhteyden asiakkaan koneeseen.  

LÄHITUKI

Kaikkia tilanteita ei aina voi selvittää puhelimitse eikä sähköpostitse. Tällöin lähetämme paikan päälle lähitukihenkilön. Jos kyseessä on esimerkiksi laitteen rikkoutuminen, asentaa käyttötuki laitteen valmiiksi, lähituki toimittaa laitteen, varmistaa toimivuuden ja noutaa vanhan laitteen pois. Asiakkailla on myös mahdollisuus tilata lähituki esimerkiksi päiväksi yrityksen toimitiloihin ja auttamaan työntekijöitä tietoteknisten ongelmien kanssa. 

Ota meihin yhteyttä täältä.

Absoluuttinen IT Oy
Hiltusentie 23 A3
90620 OULU
kontakti@absoluuttinen.fi
0400 865 646

Copyright © 2021 Absoluuttinen IT Oy

Tietosuojalauseke