Tukinumero

Absoluuttinen IT Oy

Ihmisläheistä tietotekniikkaa

Absoluuttinen IT Oy on vuonna 1998 perustettu tietotekniikkapalveluita tarjoava yritys. Yrityksen on perustanut Marko Ahonen. Absoluuttinen IT Oy tuottaa monipuolisia ja räätälöityjä tietohallintopalveluita pienten ja keskisuurten yrityksien liiketoiminnan tarpeisiin. Yritys on oululainen, mutta sen toiminta ulottuu koko Suomeen

Marko Ahonen

Toimitusjohtaja

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 1998. Yrittäjänä olemisen eri puolet ovat tulleet vuosien aikana hyvin tutuiksi eikä karikoiltakaan ole vältytty. Omaan kaupallisen pohjakoulutuksen ja erilaisten numeroiden pyörittäminen on minulle luonteenomaista. Luottamus tulevaisuuteen ja usko omaan tekemiseen toimivat elämässä ohjenuorana. 

Tapani Poikela

Järjestelmäasiantuntija

Asiantuntija. Mottoni on, ”Älä oleta”!

Mika Tikkala

Järjestelmäasiantuntija

Kovassa paineessa hiottu timantti, huumori auttaa jaksamaan.

Jussi Koivisto

Käyttötuki

Tein loikan hoitoalalta IT-puolelle käyttötukeen. Työ on mukavaa, ajoittain hektistä ja vauhdikasta. Tärkein asia on, että saan edelleen olla asiakkaille avuksi, hieman eri tavalla kuin ennen. Hetkeäkään en ole alanvaihdosta harmitellut.

Arto Kitti

Käyttötuki

Vaihdoin elektroniikka-alalta IT-puolelle käyttötukeen. Työssä on vielä paljon opeteltavaa, mutta vilkkaassa ympäristössä oppii nopeasti tavoille. Positiivisella asenteella eteenpäin!

Ota meihin yhteyttä täältä.

Absoluuttinen IT Oy
Hiltusentie 23 A3
90620 OULU
kontakti@absoluuttinen.fi
0400 532 000

Copyright © 2021 Absoluuttinen IT Oy

Tietosuojalauseke