IT-tukipalvelut

Meillä puhelimeen vastaa aina ihminen ja paikan päällekin lähetämme sellaisen

Tuen ammattitaitoinen tiimi pyrkii ratkaisemaan ongelmat mahdollisimman sujuvasti ja nopeasti –  yleensä tämä tapahtuu jo ensimmäisen yhteydenoton aikana. Tuki palvelee asiakkaita monikanavaisesti; puhelimitse, sähköpostitse, tukipyyntöjärjestelmän kautta sekä menemällä paikan päälle asiakkaan luokse.

 
IT-tukipalvelut muodostuvat käyttö- ja lähituesta
Käyttötuki auttaa asiakkaita päivittäisen tietotekniikan käytössä sekä ongelmatilanteissa puhelimitse sekä sähköpostitse ja heiltä voi aina kysyä neuvoja ja vinkkejä – tietotekniikan ei ole tarkoitus turhauttaa vaan auttaa. Kaikkia tilanteita ei aina voi selvittää puhelimitse eikä sähköpostitse vaan paikan päälle tarvitaan lähitukihenkilö. Jos kyseessä on esimerkiksi laitteen rikkoutuminen, asentaa käyttötuki laitteen valmiiksi, lähituki toimittaa laitteen, varmistaa toimivuuden ja noutaa vanhan laitteen pois.
 
Etäyhteys on käyttötuen käytetyin työväline

Asiakkaan halutessa käyttötuella on mahdollista ottaa etäyhteys asiakkaan koneeseen. Linkki koneelle ladattavaan etäyhteysohjelmaan löytyy verkkosivuston oikeasta yläreunasta kohdasta ”Pikatuki”. Voit myös ladata etäyhteysohjeman napsauttamalla alla olevia linkkejä käyttämäsi laitteen perusteella.

  • Windows
  • Mac
  • Mobiililaitteet
 
Tuen yhteystiedot
Tuki palvelee sinua numerossa 0400 865 646 ja sähköpostitse helpdesk@absoluuttinen.fi

Sopimusasiakkaat

Käyttö- ja lähituki
65€
/h
  • Asiantuntijatyöt 85€/h

Sopimuksettomat

Käyttö- ja lähituki
75€
/h
  • Asiantuntijatyöt 100€/h

Rajoittamaton Helpdesk

Käyttö- ja lähituki
25€
/kk/käyttäjä
  • Lähituki 65€/h
  • Asiantuntijatyöt 85€/h
  • Palveluun sisältyy RMM-ohjelmiston asennus (Windows + Mac)
Lähitukihenkilö toimistolle päiväksi

Asiakkailla on mahdollisuus tilata lähituki esimerkiksi päiväksi yrityksen toimitiloihin auttamaan työntekijöitä tietoteknisten ongelmien kanssa. Suosittelemme varaamaan mahdollisuuksien mukaan lähitukihenkilölle oman tilan. Nämä päivät ovat sellaisia, että jonoa saattaa kertyä vähän enemmänkin.